Friday, January 18, 2008

Finishing things pt 6


Januarsokkene.

Jeg skal strikke et par sokker hver måned, og her er et av resultatene for denne måneden. Heldigvis har jeg en venninne i Finland med fem unger, hvorav 2+2 er tvillinger, så jeg skal nok helt uten problemer få plassert sokkene på hver sine føtter også. (Jeg pleide aldri bli sur på junior for gjennomblaute klær før det var tomt for tørre sokker, så da jeg oppdaget dette lite flatterende trekk ved meg selv, sørget jeg bare for å ha nok tørre sokker og strømpebukser i skuffen. Om bare alle dårlige egenskaper var like enkelt å gjøre noe med!)

De to andre parene jeg har strikket i juniorstr. er allerede sendt avgårde før jeg fikk tatt bilde, men de er strikket i samme garn (Kaffe Fassetts regia) de også, bare i andre farger.

Egentlig er mønsteret med færre spiraler. Det ble litt stusselig på barnesokker med bare en spiral rundt foten, så jeg forandret ørlite på mønsteret. Og det ble i grunnen greit, så jeg gjorde det samme med mitt eget par.

5 comments:

jogusi said...

Kjempefine sokker. Så nydelige farger.

Blomstermamma said...

Så fine sokker du har strikket. Det er veldig godt å ha flere å strikke til, tenker det blir satt stor pris på. Ha en riktig fin helg.

Torunn said...

Flotte sokkar i flotte fargar!

Felisi said...

Så flotte de ble med flere spiraler! Deilige farger :o)

Konstant Strikkekløe said...

De ble kjempefine! Jeg strikket også disse i Regia Kaffe Fasett garn.