Wednesday, April 23, 2008

BANZAI!


Dette er maskemarkører jeg fikk i posten i går fra en venn i USA. Jeg er helt forelsket. De er laget av sølv og opal-lignende paua-skjell.


På badet, husets varmeste rom, har jeg satt opp to digre akvarier med merkelige planter. Jeg har byttet ut fiske-lyset med plantelys, og det er høy luftfuktighet der inne. Det gir resultater. Peanøttene har allerede begynt å spire. Noen av plantene her skal ta inntil ett år for å våkne til liv, så jeg får ihvertfall satt tålmodigheten min på prøve.

(Ja jeg vet at det er meieriets eiendom de kassene, men jeg fikk dem i ren medlidenhet av butikkdamen en gang jeg kjøpte 20 liter melk og juice, og plastposene bare raknet. Nå lurer dere sikkrt på hva i all verden jeg skulle med tjue liter melk og juice? Jeg drikker ikke melk engang. Men det var i forbindelse med et idrettsseminar. Juicen skulle drikkes, melken skulle selvfølgelig bli til vafler.)

Når plantene er vokst seg ut av "drivhuset" mitt, skal jeg ha fisk igjen. Junior pleide å ha hai i 250-literstanken. Den ene blei så diger at den begynte å slå halen mot veggen så hardt at vi trodde glasset skulle knuse. Så han solgte den, og fikk råd til masse nye fisk. Hvorav mange trodde de skulle bli foret, men var for til den minste haien. Som også vokste seg ut av akvariet. I vill tilstand kan de visst bli 12 meter lange, så det var igrunnen greit å få dem ut. De begynte å glefse etter fingertuppene når vi matet dem også.

1 comment:

Felisi said...

Litt av en plantasje du har der, pass deg så ikke politiet får snusen i den... ;o)