Sunday, February 10, 2008

Brown-ish, Finishing things pt 8


Så er februarsokkene ferdige. Oppskriften måtte revideres en smule siden jeg brukte veldig mye tynnere garn enn foreslått. Oppskriften finnes her: http://www.knitty.com/issuewinter05/PATTthuja.html og så er det bare å spørre om det er behov for justering av maskeantall, fellinger osv. Jeg har alt notert i den skumle svarteboka mi.
Der skribler jeg ned egne oppskrifter, endringer på andres oppskrifter eller ideer på ting jeg har lyst til å lage. Det er også praktisk at boka er en del mindre og lettere enn store magasiner eller tykke bøker, og jeg kan stappe den i veska med strikketøyet.


(Eksempel på skummel svartebok)

Årsaken til navnet er at jeg en dag fant broren min totalt oppslukt av boka. Han leste side etter side totalt fasinert og skjønte absolutt ingenting, hvorpå han plutselig utbrøt at det ikke er rart kvinner ble regnet som overnaturlige og brent på bål når de tydeligvis forstår seg på heksekunst!

6 comments:

Anonymous said...

Fine sokker og så likte jeg svarteboka di. Jeg har et lignende system, men i perm i stedet, og jeg skribler i margen eller på baksiden av mønstrene.

Magaki

jogusi said...

Fine sokker. Og det er nok ingen dum ide å ha ei slik "svartebok" som en kan notere seg ting og tang. God helg.

Turid said...

Fine sokkar! Har også ei slik svartebok eg alltid har med meg, i tilfelle det skulle bli akutt behov for eit strikketøy.

Torunn said...

Flotte sokkar og ei smart svartebok du hadde. ;)

amylin said...

Fine sokker! Hehe, praktisk med svartebok.

Line Kristine said...

Hehehe! Kan skjønne at innholdet i boka di ser litt heksekunst-aktig ut, ja ;) Men det er en kjempegod idé å ha en sånn bok! :)